Εμβολιάστηκαν η ΠτΔ, ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας κατά του κορονοϊού

Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού, το μεσημέρι της Κυριακής (27/12). 

«Σήμερα είναι μια σπουδαία νίκη για την επιστήμη. Είναι μια σπουδαία νίκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σήμερα όλοι χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας. Μέσα στους επόμενους μήνες ο σκοπός μας είναι να εμβολιάσουμε όλη την πλειοψηφία των Ελλήνων. Χρωστάμε πολλά στους υγειονομικούς», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ, παράλληλα, ο Σωτήρης Τσιόδρας που εμβολιάστηκε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου είναι και η επαγγελματική του έδρα, τόνισε πως «επιτέλους ήρθε η στιγμή που περιμέναμε. Δεν είναι το τέλος ακόμη. Αυτό θα έρθει σταδιακά, γι αυτό θα πρέπει όλοι να είμαστε υπομονετικοί, προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας».

Νωρίτερα, είχε εμβολιαστεί η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που έφτασε στον «Ευαγγελισμό» στις 2μμ, περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης. Ακολούθως η κ. Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε.

Όπως δήλωσε η ΠτΔ: «Το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη» και συμπλήρωσε ότι «η Ε.Ε. έδειξε ότι είναι μία κοινότητα αλληλεγγύης» ενώ αναφερόμενη στο νοσηλευτικό προσωπικό, είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να το ευχαριστήσουμε όσο του αναλογεί, τώρα θα υπηρετήσει και το σχέδιο των εμβολιασμών.


 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.