Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε θανάσιμα τον 20χρονο. Ισχυρίζεται πως το όπλο…εκπυρσοκρότησε

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο 20χρονου έξω από το Μοσχοχώρι Λάρισας από πυρά αστυνομικού ύστερα από καταδίωξη ενώ με διαρροές από κύκλους της ΕΛ.ΑΣ γίνονται προσπάθειες να  δημιουργηθεί σκηνικό ατυχήματος.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία αυτό που διαφαίνεται  ειναι πως η ζωή του αστυνομικού δεν διέτρεχε κίνδυνο καθώς  τη στιγμή  του πυροβολισμού ο 20χρονο έτρεχε πεζός να  γλιτώσει τη σύλληψη ενώ πριν το κλεμμένο όχημα είχε προσκρούσει  σε τοίχο.

Ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος που  υπηρετεί στο ΑΤ του Κιλελέρ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιορισμούς και χωρίς να του ασκηθεί ποινική δίωξη μετά την παρουσία του στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 45χρονος αστυνομικός υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης σκόνταψε σε κάποιον συρμάτινο φράχτη και το όπλο του εκπυρσοκροτησε σκοτώνοντας τον νεαρό Σύρο.

Ελεύθερος προσωρινά ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος που ισχυρίστηκε ότι στην προσπάθειά του να καταδιώξει τον 20χρονο, πήδηξε από συρμάτινο φράχτη, σκόνταψε κι έτσι εκπυρσοκρότησε το όπλο του, με αποτέλεσμα να καρφωθεί η σφαίρα στο σώμα του 20χρονου και να του αφαιρέσει τη ζωή.
Με αυτές τις ευφάνταστες δικαιολογίες πείθεται η ελληνική δικαιοσύνη όταν ο κατηγορούμενος είναι αστυνομικός…
Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι ο 20χρονος συνάνθρωπός μας από τη Συρία δολοφονήθηκε πισώπλατα για ένα πλημμέλημα και άνω ήταν άοπλος και τρεπόταν σε φυγή. Δηλαδή χωρίς να απειλείται η ζωή κανενός.
Απαιτούμε την καταδίκη του αστυνομικού!
Σκίτσο του @Dranis

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.