Εισαγγελέας για το δολοφονικό περιστατικό με τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ κατά διαδηλωτών

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε μετά τις εικόνες , με το γερανό της αστυνομίας να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Ακαδημίας, παρασέρνοντας κάδο απορριμμάτων προς το μέρος των διαδηλωτών στο περιθώριο της χθεσινής μεγάλης κινητοποίησης για το έγκλημα στα Τέμπη.

 O προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνιος Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με στόχο να διαπιστωθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα διερευνήσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από τον αστυνομικό που οδηγούσε τον γερανό όπως τυχόν διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απόπειρα ή και τετελεσμένη και επικίνδυνη σωματική βλάβη στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπήρξε τραυματισμός διαδηλωτών.

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τα βέλη να στρέφονται προς την ΕΛ.ΑΣ., με τους πολίτες να μιλούν για δολοφονική επίθεση της αστυνομίας  καθώς καταγράφεται ο οδηγός του γερανού της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε πολίτες και οχήματα και στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα στον δρόμο, χτυπώντας δύο κάδους από τους οποίους τραυματίστηκε  ένας πολίτης. 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.