Δύο συλλήψεις ένας νεκρός για τη ληστεία στο Δίστομο – αυτοκτόνησε συνεργός του Παλαιοκώστα

Με τις συλλήψεις δύο εκ των τριών καταζητούμενων για τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα του Διστόμου, πέρυσι τον Αύγουστο, ολοκληρώθηκε μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον οι ληστές του Διστόμου Σπύρος Χριστοδούλου οι Γιώργος Πετρακάκος, ενώ νεκρός είναι ο τρίτος ληστής Σπύρος Δραβίλλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο τρίτος καταζητούμενος αυτοκτόνησε όταν αντελήφθη ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει.Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεκρός κακοποιός τραυματίστηκε θανάσιμα παρέμενε ως αργά άγνωστος, καθώς αρχικές πληροφορίες αναφέρονταν σε ανταλλαγή πυροβολισμών, όμως η ενημέρωση που δινόταν αργότερα έκανε λόγο για δυο πυροβολισμούς από το εσωτερικό του σπιτιού, όταν οι περικυκλωμένοι ύποπτοι αντελήφθησαν τους αστυνομικούς. Μετά από τους πυροβολισμούς, οι άλλοι δυο ένοικοι της μεζονέτας φέρεται ότι παραδόθηκαν, ενώ αναφέρεται ότι ο νεκρός «αναγνωρίστηκε» από τους αστυνομικούς από τα τατουάζ του. 

Και οι τρεις σύμφωνα με την αστυνομία ανήκαν στον πυρήνα Μαζιώτη, ενώ ο αυτόχειρας είχε βοηθήσει και τον Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσει με ελικόπτερο

Υπενθυμίζεται ότι οι ληστές του Διστόμου είχαν αρπάξει 388 χιλιάδες ευρώ από την Εθνική Τράπεζα, και στη συνέχεια είχαν περάσει με φουσκωτό στην Πελοπόννησο, το οποίο είχαν στη συνέχεια πυρπολήσει.

Η επιχείρηση το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Αγχίαλο Βόλου οργανώθηκε μετά από ολιγοήμερη παρακολούθηση των καταζητούμενων.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται τα τρία οχήματα των δραστών καθώς και όπλα.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.