Δυναμική κινητοποίηση στον Παλαμά: «Πνίξατε τον κόσμο, θα σας πνίξει η οργή μας»

 Μαζική κινητοποίηση  πραγματοποιήθηκε σήμερα  στον Παλαμά Καρδίτσας σε μια από τις περιοχές που έχουν βιώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες από την καταστροφικές πλημμύρες.

Έξω από το δημαρχείο του Παλαμά αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες πολίτες και αλληλέγγυοι πραγματοποίησαν οργισμένη διαμαρτυρία, ζητώντας μέτρα και λύσεις που θα έπρεπε να είναι αυτονόητες.

Με κεντρικό σύνθημα «Πνίξατε τον κόσμο, θα σας πνίξει η οργή μας» οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν αποζημιώσεις στο 100% προς όλους τους πληγέντες, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί, αλλά και πόσιμο νερό και ρεύμα.

Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη

✊Μεγάλο συλλαλητήριο γίνεται αυτή την ώρα στον Παλαμά Καρδίτσας, ένα από τα χωριά που υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές από την #κακοκαιρία. Η κινητοποίηση ήταν μια πρωτοβουλία των Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας – Για υγεία, ζωή και ελευθερίαΔίκτυο Αγώνα & Αλληλεγγύης ΛάρισαςΑντιρατσιστικό Φεστιβάλ ΤρικάλωνΣυντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου και βρήκες μεγάλη ανταπόκριση!
🔴Σωματεία, αγροτικοί σύλλογοι, φορείς, αυτοοργανωμένες συλλογικότητες αλληλεγγύης, αγωνιστικές δημοτικές & περιφερειακές κινήσεις και πολλοί κάτοικοι διαδήλωσαν για να αναδείξουν τις ευθύνες κεντρικού & τοπικού κράτους για την καταστροφή αλλά και τη διαχείρισή της.
✊Πρόκειται για το 2ο Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο μετά από αυτό στη #Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ η αλληλεγγύη από τον λαό για τον λαό συνεχίζεται καθημερινά, ο πολιτικός αγώνας δεν σταματά!
🔴Αν δεν ανατρέψουμε αυτούς που κυβερνούν, αυτούς που κρατούν την εξουσία στα χέρια τους, αν δεν ανατραπούν οι πολιτικές που εφαρμόζουν, οι καταστροφές ολοένα και θα μεγαλώνουν.
➡️Αυτοί βάζουν τα κέρδη των λίγων πάνω από τον άνθρωπο. Εμείς το ανάποδο! Συνεχίζουμε δυναμικά!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.