Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Άλιμο.
Θύμα δολοφονικής ενέδρας έπεσε στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Καραϊβάζ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου: Περίμεναν έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο δημοσιογράφος επέστρεφε και μετά το δολοφονικό χτύπημα, τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα με μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο, χρησιμοποιώντας πιθανότατα σιγαστήρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, όπου εργαζόταν ο δημοσιογράφος, στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Ο ένας εκ των δραστών φέρεται να φορούσε στρατιωτικά ρούχα. 
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σπεύδει στο σημείο σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα στοιχεία που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στα ίχνη των δολοφόνων.

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ενώ ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr. Είχε εργαστεί στο παρελθόν ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.