Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει… και την χτύπησα»

Συγκλονίζει την Ελλάδα ακόμα μια γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο Κουκάκι.

Ένας 53χρονος σκότωσε τη 46χρονη σύζυγό του με κουζινομάχαιρο με τα από διαπληκτισμό τα ξημερώματα της Παρασκευής καταφέροντας της αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, το θώρακα και την πλάτη. Αμέσως μετά την πράξη του τηλεφώνησε στον γιο του και έναν άλλον συγγενή και τους είπε τι είχε κάνει.

Στη συνέχεια ο 53χρονος πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια. Στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο γιος σε κατάσταση σοκ μετά το τηλεφώνημα έσπευσε στο  σπίτι , όμως ήταν ήδη αργά. Εντόπισε την μητέρα του στο σαλόνι, νεκρή και μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα καταθέτει ο δράστης στην ομολογία του, πριν πάει να πέσει με το αυτοκίνητο του στον γκρεμό, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες των χεριών του. «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.