Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ομολόγησε ο 30χρονος – Έσπρωξε την 26χρονη στη θάλασσα

Ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαριφαλιάς που βρέθηκε  νεκρή στη Φολέγανδρο, ομολόγησε και συνελήφθη. «Το παιδί μου πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα ενός άνανδρου άνδρα», δήλωσε η μητέρα της δολοφονημένης.

Ομολόγησε για τη δολοφονία της 26χρονης από το Βελό Κορινθίας, ο 30χρονος σύντροφός της, ο οποίος έπειτα από παραπάνω από ένα 24ωρο κατά το οποίο αναζητείτο, εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην ίδια βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά, στη Φολέγανδρο, όπου είχε βρεθεί νεκρή η νεαρή κοπέλα.

Όπως ο ίδιος είπε στις Αρχές, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο εν κινήσει. Ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά.

Πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η κοπέλα βγήκε έξω, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Η 26χρονη χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες (Σάββατο) το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με τη Γαρυφαλλιά για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

Στην περιοχή που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας και του φίλου της, βρήκαν σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της η 26χρονη και το οποίο έχει αφαιρεθεί βίαια, ένα σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος, ενώ εντός της θάλασσας βρέθηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε την ταυτότητα του 30χρονου άνδρα.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε στη θάλασσα, οι αρχές αναζητούσαν τον 30χρονο φίλο της, τον άνθρωπο με τον οποίο ήρθε διακοπές στο νησί η Γαρυφαλιά. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή. Για άγνωστο λόγο, είχε βγει από την πορεία του και σταμάτησε σε ένα χαντάκι, σε βραχώδες σημείο. Ο άνθρωπος αυτός ήταν άφαντος για περισσότερες από 24 ώρες και όταν πια το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε αρνιόταν αρχικά να αφήσει τους αστυνομικούς να τον προσεγγίσουν. Φέρεται να τους πέταξε πέτρες και να απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα, πείστηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο περιπολικό.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.

«Το παιδί μου πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα ενός άνανδρου άνδρα»

«Το παιδί μου πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα ενός άνανδρου άνδρα», τόνισε καταρρακωμένη η μητέρα του θύματος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Είναι τραγικό, είναι εφιάλτης, δεν θέλω να το ζήσει κανείς άλλος. Τα αδέρφια και ο πατέρας της είναι σε πολύ τραγική κατάσταση», δήλωσε ακόμα η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.