Γυναικοκτονία στη Ρόδο- Εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Μια  ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του τελευταίου έτους από το χέρι του συντρόφου – δολοφόνου της,  που ως άξιο τέκνο της πατριαρχικής κοινωνίας μας,  δεν μπορεί να αποδεχτεί την απόρριψη,  έμαθε να θεωρεί ότι η γυναίκα είναι «κτήμα» του και αυτός έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίσει για την μοίρα της. 

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο νησί της Ρόδου, όταν ένας 40χρονος  άνδρας έστησε καρτέρι στην πρώην σύντροφό του  με την οποία είχε δεσμό μόλις δυο μηνών και την δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο πρώην φίλος της  την περίμενε έξω από το σπίτι της και πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές με κυνηγητική καραμπίνα και σκότωσε την άτυχη 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. 

Ο δράστης της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του και έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο.  Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε ότι «δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη.»

Φτάνει πιά!Ούτε μία λιγότερη. Καμία άλλη δολοφονημένη.

#γυναικοκτονία #Ρόδος

#WeSpeakNow

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.