Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Δύο οι δράστες-Tην κατακρεούργησαν και την λήστεψαν

Εξιχνιάστηκε επίσημα η  στυγερή γυναικοκτονία της 41χρονης  Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη η οποία ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα περιμένοντας το δεύτερο παιδί της. Η γυναίκα η οποία αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά ,  χθες εντοπίστηκε δολοφονημένη σε δασώδη περιοχή της Χαλκιδικής.

Το ειδεχθές έγκλημα ομολόγησε φίλος του  συντρόφου του θύματος.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο ως δράστες του εγκλήματος ταυτοποιήθηκαν τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο 34χρονος φίλος του οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

O 39χρονος σύντροφός της κι ένας φίλος του ανακρίνονταν ως ύποπτοι από την αρχή. Ο τελευταίος   αρχικά ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε ο σύντροφός της και μαζί μετέφεραν την σορό της στο δάσος, αφού προηγουμένως την τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο. Τελικά από την αστυνομία  απαγγέλθηκαν κατηγορίες  για  φόνο και ληστεία  από κοινού.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες  του φρικτού εγκλήματος αλλά και το θράσος του δράστη . Όπως προέκυψε από την εξέταση των δύο δραστών, ο σύντροφος με τον φίλο του έστησαν ληστεία για να την αναγκάσουν να τους πάει στο πατρικό της όπου ισχυρίζονται ότι διατηρούσε οικονομίες 5.000 ευρώ.

Ο φίλος του την τραυμάτισε και ο σύντροφός της που ήταν και πατέρας του αγέννητου παιδιού τους, την κατακρεούργησε και την αποτελείωσε, σκοτώνοντας εκείνη και το έμβρυο και στη συνέχεια της αφαίρεσαν 80 ευρώ που είχε στην κατοχή της.

 Να σημειωθεί ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παρελθόν, αφού η αδελφή του κατήγγειλε ότι έχει καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, η 41χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα της, την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ την Πέμπτη (4/1) εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Επί μια εβδομάδα, ο 39χρονος έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες και  προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών, λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ενώ δεν δίστασε να εμφανίσει ένα ρούχο της 41χρονης, το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- φορούσε κατά την εξαφάνισή της.

Για την υπόθεση εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία που αναφέρει:

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

Η πρώτη γυναικοκτονία του 2024 – Να είναι και η τελευταία!
Σκότωσε την 41χρονη σύντροφό του, έγκυο στον 3ο μήνα, μητέρα ενός 13χρονου παιδιού.
Μετά με την βοήθεια ενός φίλου του την έβαλε σε μπαούλο και την πέταξε σε ερημική περιοχή. Από την 1η του μήνα που οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνιση της, δήθεν την έψαχνε και δήλωνε συγκλονισμένος στα ΜΜΕ.
Μάλιστα φέρεται να είχε καταδικαστεί κατά το παρελθόν για ξυλοδαρμό σε βάρος άλλων γυναικών.
Φτάνει πια με τα τέρατα αυτού του κόσμου.
Καμία λιγότερη – καμία μόνη

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.