Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Θρήνος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού

Ακόμα μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν την Κυριακή συγγενείς και φίλοι στη 43χρονη φαρμακοποιό, που  στραγγάλσε ο 55χρονος σύζυγός της μέσα στο φαρμακείο της, στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η άτυχη γυναίκα  αφήνει πίσω δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με το kavalaportal να αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά και η γυναίκα είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου με τον δράστη να αρνείται να δεχτεί την απόφασή της…

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό, που έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις του ζευγαριού, βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και προκλήθηκε από τα χέρια του 55χρονου, τα οποία λειτούργησαν σαν «τανάλια». Από την πίεση ο ιατροδικαστής εκτός από τα σημάδια στον λαιμό της εντόπισε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει πως ο δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 43χρονης συζύγου του.

«Συγκεκριμένα χθες απογευματινές ώρες, ανωτέρω δράστης ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας της 43χρονης, της προκάλεσε με τα χέρια του ασφυκτικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του» συμπληρώνεται.

Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κοπίδι και μία θήκη μαχαιριού.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.