Αυτοκτονία επιχειρηματία στον Βόλο: «Δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα»

Απαγχονισμένος βρέθηκε στον Βόλο 64χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της καφετέριας «NOVEL», ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ Βόλου, έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, λόγω της πίεσης από τις δυσμενείς συνέπειες που δημιουργεί η καραντίνα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τις σκάλες που οδηγούν στον επάνω όροφο της καφετέρια του. Τον βρήκαν κοντινά του πρόσωπα, τα οποία ανησύχησαν από την αργοπορία του και τον αναζήτησαν

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας, που εξηγεί τους λόγους της πράξης του, ενώ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τελευταία του ανάρτηση αποτυπώνει την πίεση του αισθανόταν:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.