Από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας η γυναίκα που κρατείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης. Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη της μετά από αναζητήσεις ημερών, όπως αναφέρεται. Το κορίτσι αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα 40 ετών από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας Μαρκέλλας, η οποία έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές ως βασική ύποπτη για τη διήμερη εξαφάνιση της δεκάχρονης. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Alpha, η γυναίκα προσπάθησε να κρύψει τα χαρακτηριστικά της, καθώς έχει κόψει τα μαλλιά της αρκετά κοντά σε μία προσπάθεια να μην την εντοπίσουν οι αρχές.

Ο πατριός και η μητέρα της Μαρκέλλας οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια προκειμένου να δουν τη γυναίκα που άρπαξε την κόρη τους και στο πρόσωπό της αναγνώρισαν μία παλιά τους γειτόνισσα, με την οποία μάλιστα στο παρελθόν διατηρούσαν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις

Σύμφωνα με τον ANT1, η γυναίκα φαίνεται πώς έκανε το λάθος, που την πρόδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες αφού άφησε το κοριτσάκι στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κάλεσε ταξί, το οποίο την μετέφερε στην περιοχή της Κατερίνης, εκεί όπου εντοπίστηκε. Κάμερες ασφαλείας καταστήματος μάλιστα φαίνεται πως την έχουν καταγράψει να μπαίνει στο ταξί.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται από το OPEN TV και ένα βίντεο που φαίνεται να καταγράφει τη στιγμή που η φερόμενη απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας φτάνει στο βενζινάδικο. Η 10χρονη απεικονίζεται στο βίντεο, με τη σχολική της τσάντα, να περιπλανιέται στο δρόμο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου. Στο βίντεο καταγράφεται μάλιστα και στιγμιότυπο με την μικρή να τρέχει από πίσω τη 40χρονη, ενώ αυτή απομακρύνεται.

Εν τω μεταξύ νέα τραγικότητα στην υπόθεση προσέθεσαν οι χθεσινές εξελίξεις. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το παιδί στον οργανισμό του ανιχνεύτηκαν δυο ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με τον ANT1, το κοκτέιλ των ναρκωτικών ουσιών που χορηγήθηκε στην μικρή Μαρκέλλα ονομάζεται «speedball», που είναι ένας συνδυασμός κατασταλτικών και διεγερτικών ουσιών που όμως δρουν ανεξάρτητα. Τα ηρεμιστικά χάπια που της δόθηκαν προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Αντίστοιχα η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Παράλληλα το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ζητήσει εισαγγελική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής, ενώ ο αδελφός της ζητά την επιμέλειά της. Σημειώνεται ότι η 10χρονη Μαρκέλλα παραμένει αποκλεισμένη από το περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.