Απορρίφθηκε και από τον Αρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης του Νίκου Ρωμανού

Απορρίφθηκε και από τον Άρειο Πάγο και την αντιεισαγγελέα, Βασιλική Θεοδώρου η αίτηση του Νίκου Ρωμανού για αναίρεση του βουλεύματος που του απαγόρευε να πάρει εκπαιδευτική άδεια.

Το αίτημα του επί 30 ημέρες απεργού πείνας για αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά δεν εισήχθη καν στο συμβούλιο, καθώς η πρόταση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θεοδώρου ήταν απορριπτική.

Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στην Βουλή και την τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ.Αθανασίου, με κεντρικό σημείο το εάν θα υπάρχει ρητή πρόβλεψη για το βραχιολάκι.

«Αποφασισμένος  να ξεκινήσει απεργία δίψας ο Νίκος Ρωμανός που συνεχίζει για 30η ημέρα την απεργία πείνας εάν ψηφιστεί η τροπολογία που κατατέθηκε που περιλαμβάνει την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων», τα λόγια του Φραγκίσκου Ραγκούση.

Το σκεπτικό της απορριπτικής πρότασης αναμένεται να γίνει γνωστό εντός της ημέρας Στις 15.00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συζήτηση περί της τροπολογίας του υπουργείου, ωστόσο,  δική του τροπολογία θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ζωή του Ρωμανού μοιάζει με θρίλερ, ένα κύμα αλληλεγγύης έχει σαρώσει την Ελλάδα» γράφει η εφημερίδα USA TODAY.   

Πλήθος συγκεντρωμένων αλληλέγγυων βρέθηκε και σήμερα έξω από τον Αρειο Πάγο, την ώρα που οι δράσεις αλληλεγγύης προς τον απεργό πείνας συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα. 

– See more at: http://stokokkino.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.