Απεργιακό «λουκέτο» την Τρίτη στα σχολεία κατά του νομοσχεδίου Κεραμέως

Την κήρυξη 24ης απεργίας για την Τρίτη 9 Ιουνίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, με συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή στη 1 το μεσημέρι.

Για την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (Τετάρτη 10 Ιουνίου), οι εκπαιδευτικοί έχουν προγραμματίσει ξανά συλλαλητήριο και συναυλία έξω από τη Βουλή.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να αποσυρθεί και να μη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, να καταργηθεί η τροπολογία για τη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος με κάμερες, να αυξηθεί η χρηματοδότηση της Δημόσιας εκπαίδευσης από τον Κρατικό προϋπολογισμό και επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Με κοινή τους ανακοίνωση ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Φθιώτιδας  στα πλαίσια των δράσεων  τους  ενάντια στο πολυνομοσχέδιο  θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και το πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη 9/6 στην Αθήνα.  ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 10/6 και ώρα 8 μ.μ. (ημέρα που έχει προγραμματιστεί η ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου) στην Πλατεία Διάκου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.