Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Δ.Κουφοντίνας

Σύμφωνα με ενημέρωση του athens.indymedia, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει προκειμένου να τοποθετηθεί στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη πριν μια βδομάδα περίπου από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Αυλώνα. Χθες, «με το γελοίο πρόσχημα ότι υπήρχαν πληροφορίες για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια εναντίον του στις φυλακές Αυλώνας», όπως αναφέρεται, επιχειρήθηκε η μεταγωγή του πίσω στις φυλακές Δομοκού. 

Μετά την άρνησή του να επιστρέψει στο Δομοκό, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε εκτάκτως στις φυλακές Κορυδαλλού όπου αντί να τοποθετήθει στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών όπου βρίσκοταν επί 13 συναπτά έτη, κρατήθηκε στους κοινόχρηστους χώρους των αντρικών Κορυδαλλού, γιατί αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε πτέρυγα εκτός του παραρτήματος. 

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει προκειμένου να τοποθετηθεί στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών. 

alterthess.gr

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.