Απαγωγή Μαρκέλλας: Δίωξη για κακουργήματα στην 33χρονη- Σοκάρει η απολογία της

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου εις βάρος της 33χρονης, που ομολόγησε ότι άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα.
Η γυναίκα κατηγορείται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.
H γυναίκα παραδέχτηκε ότι το παιδάκι το γνώριζε καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του παιδιού στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.
Σοκάρει η ομολογία της

Όπως είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, βρήκε την ευκαιρία με την 10χρονη που την γνώριζε, την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι που γνώριζε την συγκεκριμένη κοκκινομάλλα γυναίκα δεν δίστασε να την εμπιστευτεί και την ακολούθησε. Αντί να την πάει στο σπίτι της η 33χρονη, την μετέφερε στο δικό της σπίτι στην Καλαμαριά, όπου έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε.

Μόλις προκάλεσε καταστολή στο παιδί, το ξάπλωσε και άρχισε να το θωπεύει, μέχρι που το μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που το άφησε και στην συνέχεια το οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει εκεί τις κινήσεις της.
Στην συνέχεια, η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα και την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Παρήγγειλε ταξί και πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.
Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της. Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει την μικρή Μαρκέλλα. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη.

η γυναίκα παραδέχτηκε ότι το παιδάκι το γνώριζε καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του παιδιού στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση.
Στην συνέχεια, η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα και την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Παρήγγειλε ταξί και πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.