Αλέξης Τσίπρας: Ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση Αριστεράς

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς ζήτησε από τον ελληνικό λαό ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας  στην εντυπωσιακή σε πλήθος και παλμό, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, ζήτησε την ψήφο των αναποφάσιστων, όσων οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν απογοητευθεί από τα κόμματά τους, αλλά και από όλο το φάσμα της αριστεράς.

Όλη η ομιλία εδώ

Γλέζος: Ηρθε η ώρα της ενότητας της αριστεράς

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τους αριστερούς «να μην ξεχάσουμε όσους από τα κορφοβούνια της ιστορίας περιμένουν να δουν αν θα τα καταφέρουμε και αν θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της ιστορίας».
Ο κ. Γλέζος είπε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο περίεργες. Διλήμματα, ψευτοδιλήμματα, παραληρήματα, τα πάντα έχουν συσσωρευθεί για να θολώσουν το μυαλό των ανθρώπων γι αυτό υπάρχουν και αναποφάσιστοι και αγανακτισμένοι, είπε ο κ. Γλέζος και αφού απέρριψε το δίλημμα ότι αν δεν είναι ενισχυμένος ο δικομματισμός θα υπάρχει ακυβερνησία, σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να πάρει στα χέρια του την υπόθεση και να έρθει στην εξουσία.
Ο κ. Γλέζος κάλεσε όλες τις δυνάμεις της αριστεράς να μην αντιπαρατίθενται μεταξύ τους, καθώς όπως είπε όλες βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα, δεν είναι αντίπαλες δυνάμεις και ότι είναι η ώρα της ενότητας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.