Αλέξης Τσίπρας: Το μόνο success story για την Ελλάδα και τη νέα γενιά είναι η ανατροπή του μνημονίου (βίντεο + φωτο)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του 1ου Camping νέων ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέσα στο καλοκαίρι αποφασίζουν επέκταση του χαρατσιού ως το 2016, απολύσεις εκπαιδευτικών, κλείσιμο νοσοκομείων, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για όσους χρωστάνε πάνω από 1000 ευρώ, δηλαδή για τη πλειοψηφία των ελλήνων», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τα νέα μνημονιακά μέτρα. Όμως, «εμείς δεν κάνουμε ούτε λεπτό διακοπές στη μάχη για να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από τα μνημόνια και τα ανθρωποκτόνα μέτρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε το λαό, και ειδικά τη νέα γενιά, να βάλουν τέλος στον κατήφορο της ασκούμενης πολιτικής.
Ενώ την ατμόσφαιρά δονούσε το σύνθημα των νέων του ΣΥΡΙΖΑ «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ο Αλ. Τσίπρας έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό «να μην τολμήσει να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του Έλληνα εργαζόμενου». Σημείωσε ότι «όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πλέον ότι το μόνο πραγματικό δίλημμα που θα καθορίσει την πορεία αυτού του τόπου τα επόμενα χρόνια είναι: Μνημόνιο ή Δημοκρατία. Με άλλα λόγια: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ». Κάλεσε τους νέους να μπουν μπροστά στη μάχη, πιάνοντας το νήμα από τις προηγούμενες γενιές, για να κτίσουν μια Ελλάδα της δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της λαϊκής κυριαρχίας.

 

– See more at: http://left.gr/

Φωτογραφίες που μας έστειλε ο φίλος Β. Μαρκετσέλης ΕΔΩ!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.