Ακυρώθηκαν οι εκλογές στο Πάντειο- Επεισόδια σε Νομική, Χημείο και ΑΠΘ

Aκυρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μετά από επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στο χώρο του Πανεπιστημίου. Ένταση υπήρξε επίσης σε Νομική, Χημείο και ΑΠΘ, ωστόσο, η διαδικασία συνεχίσθηκε κανονικά.

Κατά τα άλλα, οι φοιτητικές εκλογές του 2016, εξελίσσονται με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διασπασμένη και τα αριστερά σχήματα να κατεβαίνουν όλα μαζί στις εκλογές. Αναμένεται πάντως μεγάλο ποσοστό αποχής.

Οι φοιτητικές εκλογές πέρσι είχαν πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου με πρώτη δύναμη την ΔΑΠ. Η συμμετοχή είχε κυμανθεί περίπου στο 50%, ενώ περίπου 100.000 φοιτητές και σπουδαστές συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτήριο της Νομικής ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών.

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο κτήριο από την είσοδο της οδού Μασσαλίας και έκανε «γυαλιά-καρφιά» τα τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επίθεση υπήρξε και ένας τραυματίας.

Η διαδικασία των εκλογών, ωστόσο, συνεχίζεται κανονικά.

Νωρίτερα είχαν προκληθεί αντιδράσεις και είχε δημιουργηθεί ένταση εξαιτίας προεκλογικής αφίσας της Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ., στην οποία αναγράφεται «βουλιάξτε τους φελλούς».

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.