Έφοδος της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής αστυνομική επιχείρηση με έρευνες σε χώρους εσωτερικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έως αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί κάτι.

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο ΣΚΑΙ σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι πρόκειται για «χτύπημα» στην ανομία. «Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων» είπε μεταξύ άλλων.

Η επιχείρηση της αστυνομία έρχεται δύο ημέρες μετά την προειδοποίηση, εκ μέρους της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ότι στις εγκαταστάσεις αυτού καταγράφονται επεισόδια ικανά να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της κοινότητάς του».

Παράλληλα, με αφορμή την πρόσφατη εκκένωση από την αστυνομία του διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Δεριγνύ και Μαυροματαίων (δίπλα στην πρώην ΑΣΟΕΕ) που τελούσε υπό κατάληψη, η Σύγκλητος σημείωνε ότι «σταθερή θέση του Πανεπιστημίου ήταν και παραμένει ότι «το εν λόγω κτήριο θα πρέπει να περιέλθει στη διαχείριση και χρήση του Ιδρύματος» και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.