Έκκληση του πατέρα του 25χρονου που «θέρισε» και εγκατέλειψε ο οδηγός της πολυτελούς Corvette

Είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του στη Γλυφάδα και εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο δράστη, οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου  ο οποίος αμέσως μετά το τροχαίο, βγήκε από την πολυτελή  Corvette και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον άτυχο  νέο.

Προηγουμένως, είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα…. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ήταν ανασφάλιστο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ από την ταυτοποίηση της πινακίδας κυκλοφορίας, προκύπτει ότι κάτοχος είναι άτομο που ανήκει στην αθηναϊκή ελίτ των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με την  ΕΦ.ΣΥΝ στην  Τροχαία Γλυφάδας εμφανίστηκε σήμερα ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο δικηγόρος ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ενδέχεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ιδιοκτήτης, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Συγκλονισμένος από το τροχαίο δυστύχημα ο πατέρας του νεαρού μοτοσικλετιστή που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο  απευθυνόμενος μέσω των ΜΜΕ «σε αυτό το ανήθικο στοιχείο» που εγκατέλειψε το παιδί του ανέφερε με πόνο καρδιάς πως θα έπρεπε να είχε σταματήσει καθώς μπορεί το παιδί του «να ζούσε…». Τέλος, έκανε έκκληση για μάρτυρες στο τροχαίο που θα μπορούσαν να φωτίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1. «Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.