Έγκλημα στο Λουτράκι: Πού στρέφονται οι Αρχές – Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής ανθρωποκτονίας στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το korinthosnews.gr, αργά το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των ευρημάτων από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας/Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και από την Τρίτη το πρωί ξεκίνησε η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Το βράδυ της Δευτέρας παραδόθηκε και το κλειδί στον ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας όπου αποτέλεσε το σκηνικό του εγκλήματος.

Βασικός ύποπτος μέχρι στιγμής είναι αλλοδαπός άντρας, συνομίληκος της γυναίκας, που διατηρούσαν σχέση και πρόσφατα είχαν χωρίσει.

Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξει η κατάθεση της φίλης της γυναίκας, ενώ, σύμφωνα με άλλες καταθέσεις, ο ύποπτος – ο οποίος μέχρι στιγμής αναζητείται – δεν δεχόταν τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μου έχουν συγκεντρώσει οι αρχές ο θάνατος των δύο θυμάτων προήλθε κυρίως από τα πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο,το οποίο επίσης δεν έχει βρεθεί.

Σύμφωνα μετά μέχρι στιγμής στοιχεία ο δράστης φένεται ότι αιφνιδίασε το ζευγάρι, που βρέθηκε γυμνό, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, όπως δείχνει και η σκηνή του εγκλήματος που δεν παραπέμπει σε συμπλοκή.

Ο άνθρωπος που υποψιάζονται οι Αρχές ότι βρίσκεται πίσω από το στυγερό έγκλημα είναι ο 45χρονος Αλβανός που μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. Φέρεται μάλιστα να είναι σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Τι πυροδότησε την μανία του δράστη

Τη μανία του δράστη πυροδότησε όπως όλα δείχνουν η διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε με την γυναίκα, η οποία έμενε μόνιμα στο Λουτράκι και εργαζόταν ως μασέζ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο σεσημασμένος Αλβανός φέρεται να την παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους. Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγός της από τον οποίο φαίνεται να απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά το διαζύγιό τους, είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είχε επίσης στενές επαφές τα τελευταία χρόνια με τη Μύκονο καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Κατάθεση έχει δώσει στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου διαμένει, η 20χρονη κόρη της γυναίκας.

Το έτερο θύμα, ο 42χρονος φαρμακοποιός αναγνωρίστηκε από την μητέρα του που ζει στο Λουτράκι και την αδερφή του που ήρθε για αυτό το σκοπό από την Βόρεια Ελλάδα.

Πηγή φωτογραφίας: loutraki365.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.