Έγκλημα στα Γλυκά νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι τη σκότωσε

Την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον σύζυγο και το βρέφος τους στα Καλά Νερά , ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Δράστης του στυγερού εγκλήματος, είναι ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης νεαρής μητέρας, ο 32χρονος πιλότος, που σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημα προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο που παρακολουθεί με  αγωνία την υπόθεση.

Ο καθ’ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Κατά πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 32χρονος απέδωσε το έγκλημα στις προστριβές που είχαν με την 20χρονη σύζυγό του το τελευταίο διάστημα. 

Ο πιλότος σύζυγός της, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης. Θεωρήθηκε βασικός ύποπτος καθώς από τα νέα ψηφιακά ευρήματα προκύπτουν αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ ήταν το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του.

Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν τις 2-3 τελευταίες μέρες με βάση κάποιες τεχνικές αναλύσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της 20χρονης που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος –  οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.