Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με μαξιλάρι την 20χρονη μητέρα δίπλα στο μωρό της και έδεσαν τον σύζυγό της σε καρέκλα

Σοκάρει το  φρικτό  έγκλημα στα Γλυκά Νερά  που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Αδίστακτοι ληστές έπνιξαν με μαξιλάρι 20χρονη μητέρα μπροστά τα μάτια του μωρού της  και κρέμασαν τον σκύλο στην αυλή. Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος τον οποίο έδεσαν σε καρέκλα.

Τρεις ήταν οι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν 20χρονη γυναίκα -η οποία ήταν δίπλα στην κούνια του ενός έτους μωρού της- και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, σύμφωνα με όσα μπόρεσε να πει σοκαρισμένος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος σύζυγος του θύματος. Ο τελευταίος, που είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, εντοπίστηκε δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε καθώς οι δράστες την έπνιξαν με μαξιλάρι, για  να σταματήσουν τις φωνές της.

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της. Ο τελευταίος κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του. Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

This image has an empty alt attribute; its file name is 5299914-1024x683-1024x683.jpg

Στο σπίτι μετά το έγκλημα έφτασαν συγγενείς της οικογένειας με μια γυναίκα να απομακρύνει από το σημείο, παίρνοντας στην αγκαλιά της το 11 μηνών βρέφος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.