«Η γη ανήκει στους σκύλους» … Χρονογράφημα της Αγγέλας Μπαρτσιώκα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα Δ.Σ. όλων των Φιλοζωικών Οργανώσεων της χώρας συνεδρίασαν από κοινού με τους εκπροσώπους των σκύλων και αποφάσισαν να κηρύξουν τον πόλεμο στους ανθρώπους.
Από τη μια το μένος των φιλόζωων εναντίον των συνανθρώπων τους που δεν θέλουν να τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς, γιατί ως γνωστόν πρόκειται για αντικοινωνικά άτομα που προτιμούν να κάνουν παρέα με σκύλους παρά με τους δικούς τους…
και από την άλλη το μένος των σκύλων που αποφάσισαν επιτέλους να εκδικηθούν για τα δεινά που τόσα χρόνια περνάνε από τους εχθρούς τους.
Οι μόνοι που θα γλυτώσουν θα είναι όσοι είναι μέλη φιλοζωικών οργανώσεων.
Για να τους ξεχωρίζουν οι σκύλοι θα πρέπει να κυκλοφορούν φορώντας ένα σηματάκι που θα απεικονίζει ένα σκυλί αγριεμένο, κατά προτίμηση ροντβάλιερ ή ντόμπερμαν.
Επειδή όμως εκφράστηκε η υποψία ότι μπορεί κάποιοι να παριστάνουν τους φιλόζωους αλλά να μην είναι, όλοι ανεξαιρέτως πριν βασανιστούν μέχρι θανάτου, θα υποβάλλονται σε αυστηρά τεστ για να διαπιστωθεί η αυθεντικότητά τους..με ερωτήσεις του τύπου…ποια είναι η πιο νόστιμη σκυλοκονσέρβα….. ποια ώρα είναι καλύτερη για βόλτα…ποιος είναι ο σωστός τρόπος χαιδέματος κ.λ.π
Στη συνέχεια θα αρχίσουν τα σωματικά τεστ, μερικά εκ των οποίων θα είναι..το τρέξιμο για το ποιος θα βγει πρώτος, η αντοχή στο δάγκωμα κ.λ.π.
Κύρια συνθήματα που συμφωνήθηκαν να σταλούν στα ΜΜΕ είναι:
¨
Η γη ανήκει στους σκύλους…
Άνθρωπος καλός ίσον άνθρωπος νεκρός….
Ο σκύλος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου …
Οι πρώτες επιθέσεις θα γίνουν σε μικρά παιδιά τα οποία θα παίζουν μόνα τους αμέριμνα ή θα τα απαγάγουν πηδώντας από τα παράθυρα των σπιτιών, διότι ως γνωστόν το πρόβλημα πρέπει να χτυπιέται στη ρίζα του…Μην ξεχνάτε ότι αυτά θα είναι οι αυριανοί εχθροί τους, που θα κάνουν ότι κάναν και οι γονείς τους…
Στη συνέχεια θα επιτεθούν εναντίον των γερόντων, γιατί ως γνωστόν, αυτοί κυκλοφορούν με μαγκούρες και τους φοβερίζουν ή τους χτυπούν όπου βρουν….
Μετά θα έρθει η σειρά των νεαρών αγοριών και κοριτσιών, γιατί άμα ζευγαρώσουν θα βγάλουν ανθρωπάκια που θα είναι σαν τους γονείς και παππούδες τους….
Τελευταίους θα αφήσουν τους ενήλικους με τους οποίους έχουν μεγάλη έχθρα….
Σ΄ αυτούς θα εφαρμόσουν διάφορα σκληρά βασανιστήρια, όπως πυροβολισμό με αεροβόλο στα πόδια, βγάλσιμο ματιών, κόψιμο μύτης, μόνιμο δέσιμο, στέρηση τροφής και νερού ,σύρσιμο στην άσφαλτο και τέλος θάψιμο ζωντανών αυτών και των παιδιών τους….
Μετά από όλες αυτές τις ασφαλείς πληροφορίες παρακαλούνται άμεσα οι αρχές να πάρουν μέτρα, όπως κήρυξη της χώρας σε κατάσταση αμέσου ανάγκης, κατέβασμα του στρατού στις πόλεις και παρακαλώ πολύ όλους τους Ελληναράδες να πάρουν τα αεροβόλα και να…φυλάξουν Θερμοπύλες…από τα αιμοδιψή τετράποδα.
΄Αντε και καλό ξύπνημα….
 
 
Αγγέλα Μπαρτσιώκα

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.