Τη Νότια Εύβοια επισκέφτηκε η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ» με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αντώνη Βούλγαρη

Περιοδεία στην Νότια Εύβοια πραγματοποίησε την Τρίτη 14/5/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Βούλγαρης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Ελεύθερης Στερεάς» Αγγελική Καράπα και Σάκη Παπαδόπουλο.

Επισκέφθηκαν δημόσιες υπηρεσίες στο Αλιβέρι (Κέντρο Υγείας, υπηρεσίες Δήμου) και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.
Στη συνέχεια μετέβησαν στο Μαρμάρι όπου έκαναν περιοδεία μαζί με τους υποψήφιους της Καρυστίας Δήμητρα Σπανομαρκίδη και Βασιλική Βαρελά και άλλα στελέχη της παράταξης.
Στην Κάρυστο έκαναν περιοδεία σε καταστήματα της πόλης και στη συνέχεια συναντήθηκαν με πολίτες της περιοχής στο ξενοδοχείο Καρυστία. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προβλήματα της περιοχής και ανέλυσαν τις θέσεις της παράταξης Ελεύθερη Στερεά.
Ακόμα: Κλιμάκιo της Ελεύθερης Στερεάς αποτελούμενο από τον Γιώργο Σκλαβούνο, Μαρία Μακρυδήμα και Βασίλη Μπεχράκη περιόδευσε στις περιοχές Νέας Λαμψάκου, Φύλλων και Αφρατίου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες και πολίτες των περιοχών.
Στα «πηγαδάκια» που υπήρξαν αναδείχθηκαν τα προβλήματα και η εγκατάλειψη των περιοχών αυτών.
Οι υποψήφιοι της Ελεύθερης Στερεάς κάλεσαν το λαό της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα από τα κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητας του και να αναδείξει αγωνιστές στα Περιφερειακά συμβούλια.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.