ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Φθιώτιδας: Ημερίδα με Ξενογιαννακοπούλου-Τζανακόπουλο την Τρίτη στη Λαμία

Ημερίδα διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 στις 18.00 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11, με θέμα «6 εθνικές προτεραιότητες για δίκαιο κράτος, κοινωνία, οικονομία».
Ομιλητές: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – Δημήτρης Τζανακόπουλος.
 
Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με την τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.
Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε στην ημερίδα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικούς φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά και τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.
Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.
 
«Να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.
Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.»
Παράλληλα στις 11.00 της Τρίτης 22 Νοεμβρίου το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα συναντήσει στο εργοστάσιο της Λάρυμνας το Σωματείο εργαζομένων και θα έχει συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.