Στις κάλπες τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την Κυριακή- Οι υποψήφιοι στη Στερεά & τα εκλογικά κέντρα

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ

Κάλεσμα της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π. Σ. Φθιώτιδας

Καλούμε όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Φθιώτιδας στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που έχει τόση ανάγκη αυτή τη στιγμή ο τόπος μας !

«Η χειρότερη κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή»

Μετά από μια δεκαετία και πλέον οικονομικής κρίσης ο έλληνας πολίτης βρίσκεται για μιά ακόμη φορά σε μια ασφυκτικά πιεστική κατάσταση. Μια κατάσταση η οποία διαμορφώθηκε από τις συνειδητές πολιτικές επιλογές μιας κυβέρνησης που το μόνο που κάνει από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής της είναι να κοροϊδεύει κατάμουτρα τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, μοιράζοντας σα λάφυρο τη δημόσια περιούσια στα διάφορα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια νέα κάστα ανθρώπων, αυτή των golden boys… Και όλα αυτά δεν δίστασε να τα πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας την πρωτοφανή κατάσταση που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, και οι επιπτώσεις αυτού στη χώρα μας, ήρθε να βαρύνει ακόμη περισσότερο την άσχημη οικονομική κατάσταση που είχε ήδη διαμορφωθεί εξαιτίας των πολιτικών επιλογών -αγκυλώσεων- της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δημιουργώντας αφόρητη οικονομική πίεση στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Σε μία περίοδο, λοιπόν, που θα έπρεπε να ενισχυθεί η κοινωνική προστασία και στήριξη του κράτους ώστε να καλύψει τις επιτακτικές ανάγκες των ανθρώπων, η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει «δουλειές όπως πάντα» σε βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών. Τη στιγμή που οι πολίτες δεν μπορούν να καλύψουν ακόμη και βασικές βιωτικές τους ανάγκες. Τη στιγμή που πολλοί συνάνθρωποί μας αναγκαστικά επιλέγουν αν θα καλύψουν τον λογαριασμό της Δ(;)ΕΗ ή τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ…

Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θεωρούμε ότι έχει έρθει η ώρα να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα και ελπίδα στον τόπο μας με μια προοδευτική κυβέρνηση. Και αυτό επιθυμούμε να το πράξουμε μαζί με το σύνολο της κοινωνίας.

Καλούμε, λοιπόν, τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Φθιώτιδας αυτή την Κυριακή (15 Μαΐου) να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

1. ΑΚΡΙΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3. ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

4. ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)

6. ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

7. ΖΑΓΚΑΝΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

8. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

9. ΚΑΝΔΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

10. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

11. ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ

12. ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

13. ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

14. ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

15. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

16. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

17. ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ

18. ΠΡΙΟΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

19. ΡΕΝΤΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΑ)

20. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)

21. ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

22. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

23. ΣΙΜΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

24. ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

25. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΒΑΝΑ)

26. ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

*Περισσότερα για τους υποψήφιους διαβάστε εδώ

Οδηγίες για τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

*Περισσότερα για τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα διαβάστε εδώ

Οδηγίες για τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.