Σταυρογιάννης: Προλάβαμε τα χειρότερα- Φωτο από το πέρασμα της φωτιάς στη Δίβρη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε τις πρωινές ώρες η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασοχορταρική έκταση βόρεια της Λαμίας και απείλησε  την  κοινότητα Δίβρης.
Η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, έκαψε αποθήκες και  απείλησε τον οικισμό. Οι κάτοικοι  απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους ενώ έγκαιρη ήταν η επέμβαση  της Πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα.
«Προλάβαμε τα χειρότερα» δηλώνει με ανάρτηση του στο facebook  ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης που ευχαριστεί  τους άντρες και αξιωματικούς της Πυροσβεστικής για την  υπερπροσπάθεια  τους για την κατάσβεση της πυρκαγιάς .
 Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Νίκος Σταυρογιάννης  από την επιχείρηση κατάσβεσης  της πυρκαγιάς στη Δίβρη
Νίκος Σταυρογιάννης
13 ώρεςΈνα μεγάλο ευχαριστώ στους άνδρες και τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας και ιδιαίτερα στον Περ/κο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλη Παληό, που έσπευσε από την πρώτη στιγμή στη Δίβρη συντονίζοντας ο ίδιος την υπερπροσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μέσα από διαρκή επικοινωνία που είχαμε τόσο με τον κ. Παληό όσο και με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ταφίλη, κατέφθασαν έγκαιρα και τα εναέρια μέσα που ζητήσαμε, σώζοντας την κοινότητα από τα χειρότερα.
Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας ήταν και παραμένουν σε επιφυλακή, ώστε να συνδράμουν με κάθε δυνατό μέσο στις προσπάθειες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών για την κατάσβεση της φωτιάς που, αν και απομακρύνθηκε από τη Δίβρη, δυστυχώς καίει ακόμα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.