Σαρακιώτης: «Προκλητική ανοχή» της κυβέρνησης στη ναζιστική Χρυσή Αυγή

Την «προκλητική ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη» απολαμβάνουν οι Χρυσαυγίτες   «περίπου ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης και την νίκη της Δημοκρατίας όπως φαίνεται με τη σημερινή εμφάνιση τους στις Θερμοπύλες», καταγγέλλει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης ο βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Σαρακιώτη

Περίπου ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και τη νίκη της Δημοκρατίας έναντι των εκπροσώπων των πιο σκοτεινών ιδεών, η ναζιστική οργάνωση επανέρχεται με την ανοχή της Κυβέρνησης.
Τι κι αν η Δικαιοσύνη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς εκείνους που δηλητηρίασαν τη Δημοκρατία μας και έφτασαν στο σημείο να δολοφονήσουν ανθρώπους;
Στην Ελλάδα του κ. Kyriakos Mitsotakis, δίνεται χώρος για την αναδιάταξη των ακραίων μορφωμάτων. Η καταστολή στη σημερινή Ελλάδα, αφορά τον εργαζόμενο, τον υγειονομικό, το φοιτητή στα Πανεπιστήμια και τους νέους στις πλατείες. Όχι όμως τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι όπως φαίνεται σήμερα στις Θερμοπύλες παρακολουθούνται απολαμβάνοντας προκλητική ανοχή.
 
 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.