Παρουσίαση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαμιέων στη Δημοτική Ενότητα Υπάτης

Ενημερωτική συνάντηση με προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Ύπατης, εκπροσώπους τους κλήρου και πολιτιστικούς φορείς είχε σήμερα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, στην όμορφη Υπάτη.
➡️Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τα προγράμματα αρωγής των ευάλωτων συμπολιτών μας που έχουν επιβαρυνθεί από τη συνεχόμενη ανθρωπιστική, κοινωνική και οικονομική κρίση.
➡️Έτσι παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και η βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,τα Κέντρα Κοινότητας,το Κοινωνικό Παντοπωλείο,το Κοινωνικό Φαρμακείο,τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), το Βοήθεια στο Σπίτι, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών,τα ΚΑΠΗ και το ΚΕΠ Υγείας.
➡️Συζητήθηκαν επίσης ευαίσθητα θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία όπως η πρόληψη της κακοποίησης γυναικών,ηλικιωμένων και μικρών παιδιών,η ανακούφιση από την οικονομική και ενεργειακή κρίση καθώς και η αντιμετώπιση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης κάθε αιτιολογίας.
♥️Στόχος είναι να απλώσει η «ομπρέλα κοινωνικής στήριξης» και να φτάσει και να ακουμπήσει σε κάθε νοικοκυριό και κάθε σπίτι της περιοχής μας που έχει ανάγκη.♥️

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.