Ο Μ. Χριστοδουλάκης και κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ Φθιώτιδας στο Ζηλευτό

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, επισκέφτηκε σήμερα το Ζηλευτό, το χωριό με τις μεγαλύτερες καταστροφές στο Νομό από τις προχθεσινές πλημμύρες, επικεφαλής κλιμακίου, αποτελούμενου από τον Γραμματέα Μάνο Γέμελο και μέλη της Ν.Ε. Φθιώτιδας καθώς και από το μέλος της ΚΠΕ και της Γραμματείας Οργανωτικού, Κωνσταντίνα Αντερριώττη.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά με τον Πρόεδρο και κατοίκους του Ζηλευτού για την κατάσταση, τις άμεσες ανάγκες και τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταστροφών. Σκοπός μας, να είμαστε από την πλευρά μας χρήσιμοι, προωθώντας την άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες αλλά και στα νοικοκυριά και στις περιουσίες των κατοίκων.

Επίσης, την ταχύτερη καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές εκτάσεις από τον ΕΛΓΑ και την καταβολή των αντιστοίχων αποζημιώσεων, την άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε επίπεδο υποδομών και την επαναφορά της απρόσκοπτης καθημερινής λειτουργίας των πληγεισών περιοχών.

Ακόμη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αποτελεσματικών αντιπλημμυρικών έργων, για να αποφύγουμε την επανάληψη αντίστοιχων επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.