Ο Απόστολος Γκλέτσος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Λαμία: «Ζητάμε τη διαταγή, να σας υπηρετήσουμε»

Την κεντρική  προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη της Λαμίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Απόστολος Γκλέτσος. Ο επικεφαλής της παράταξης “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση” μίλησε στους Λαμιώτες στην Πλατεία Ελευθερίας παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού του αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να στηρίξουν εκείνον και το ψηφοδέλτιο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ξεκινώντας την ομιλία του μίλησε για ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς  και έστειλε μήνυμα στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου,  ότι «δεν δεχόμαστε να είμαστε παράρτημα της Θεσσαλίας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αξιοποίηση του σπιτιού του ιατρού Γιώργου Παπανικολάου που ανακάλυψε το τεστ -ΠΑΠ στην Κύμη, την αναπτυξη του τουρισμού και την αξιοποίηση του  ιστορικού χώρου των Θερμοπυλών, την αξιοποίηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψηφίους για την ΠΕ Φθιώτιδας και απευθυνόμενος προς τους πολίτες ο κ. Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Σας κοιτάμε στα μάτια ταπεινά πλην όμως περήφανα και ζητάμε την ετυμηγορία σας, δεν αισθανόμαστε κατηγορούμενοι ζητάμε μόνο τη διαταγή για να σας υπηρετήσουμε».


Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.