Ορκίστηκε η νέα Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Oρκίστηκε χθες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Κάτω Τιθορέας, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας –Ελάτειας καθώς και η νέα Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Στην πρώτη της ομιλία ως Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας η κα Στιβακτή περιέγραψε το πλαίσιο που θα κινηθεί η δημοτική αρχή έχοντας ως στόχο την υπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και φυσικά του πολίτη, σε συνεργασία με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους υπαλλήλους και φυσικά τους ενεργούς πολίτες.

Μάλιστα το κομμάτι συνεργασίας μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας αναφέρθηκε και από τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών της μειοψηφίας Γιώργο Ντάλα και Γιώργο Στάθη, που επισήμαναν ωστόσο και το θεσμικό τους ρόλο, αυτό του ελέγχου των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Τη διάθεση συνεργασίας επανέλαβε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Τσούλφας, με γνώμονα το συμφέρον αποκλειστικά της λαϊκής οικογένειας.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου και Θέμης Χειμάρας, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Κυρμανίδης, ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, ο Διοικητής του ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αστυνόμος Α’ Δημήτρης Καλιακούδας, ο Διοικητής της Μονάδας Καυσίμων Μοδίου Νίκος Καφαρατζής, και πολλοί πολίτες.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment