Ν. Χουντής: Ισχυρή ΛΑΕ στην ευρωβουλή, σημαίνει μέτωπο ανατροπής και ελπίδα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Στην Λαμία βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 19/4 οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της  «Λαϊκής Ενότητας»   Νίκος Χουντής, Θανάσης Σκούμας και Κωνσταντίνα Σωτηριάδη .

Οι τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές μίλησαν  σε Πολιτική Συγκέντρωση  στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στην Πλατεία Διάκου.

Στις ομιλίες τους απεύθηναν κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές στηρίζοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας. Όπως υπογράμμισαν,παρά την δικαιολογημένη οργή και απογοήτευση που αισθάνονται, εξαιτίας της μνημονιακής   στροφής του ΣΥΡΙΖΑ, η  στάση της Λαϊκής Ενότητας  στα θέματα που καίνε τον ελληνικό λαό δίνει ένα μάθημα αγωνιστικής τάσης και ταυτόχρονα ένα μήνυμα ελπίδας.

 «Αυτή η Ευρώπη δεν μεταρρυθμίζεται ανατρέπεται …» συμπλήρωσε  ο Νίκος Χουντής  που κάλεσε τους πολίτες «.. να κρατήσουν ζωντανή  την σπίθα της αντίστασης.   Για αυτό ενδυνάμωση της Λαϊκής Ενότητας στην ευρωβουλή, σημαίνει μέτωπο ανατροπής και ελπίδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Στον δρόμο για τις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο μεγάλος χαμένος  …» σημείωσε η Ντίνα Σωτηριάδη ενώ ο Θανάσης Σκούμας ζήτησε « να ανατρέψουμε το κλίμα απογοήτευσης που υπάρχει και να κρατήσουμε ζωντανή την σπίθα της αντίστασης και της ανυπακοής ».


Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.