Νίκος Σταυρογιάννης: «Με λίγα λόγια … απλά εκτελείτε το σύνολο του έργου που αφήσαμε στα σκαριά.»

Με την παρακάτω ανάρτηση  στην προσωπική του σελίδα στο facebook  σχολίασε ο επικεφαλής της  μείζονος δημοτικής  αντιπολίτευσης  και πρώην Δήμαρχος Λαμιέων  Νίκος Σταυρογιάννης το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της  Τετάρτης:

Μετά από 15 μήνες της νέας Δημοτικής Αρχής, εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν και πότε θα δούμε τη δική της κατεύθυνση, το δικό της σχέδιο και στίγμα για το Δήμο Λαμιέων. 

Καλές είναι οι προθέσεις, οι θεωρητικές προσεγγίσεις, οι ωραίες εκθέσεις ιδεών και οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Η επικοινωνία όμως δεν είναι αρκετή και ούτε φτάνει από μόνη της.  

Μια Διοίκηση, κρίνεται από το παραγόμενο αποτέλεσμα και τη σφραγίδα που αφήνουν οι πράξεις και τα δικά της «εμβληματικά» έργα.  

Αν και εφόσον έχει φυσικά… 

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Λαμιέων για το 2021,που μας παρουσιάστηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, το 90 % των έργων είναι συνεχιζόμενα έργα της δικής μας διοίκησης.  

Το 2022 και το 2023 επίσης, θα προστεθούν και τα υπόλοιπα έργα, τα οποία είχαμε μελετήσει και εντάξει στην Ολοκληρωμένη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που εγκρίθηκε «εντελώς τυχαία» από την ΕΥΔΕΠ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μόλις ένα μήνα μετά την αποχώρησή μας από τη διοίκηση του Δήμου (3 Οκτωβρίου 2019, και ενώ είχε κατατεθεί από το Νοέμβριο του 2018). 

Και μιλάμε για έργα που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να ολοκληρωθούν εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου που τελειώνει το 2023.  

Προσθέστε σ’ αυτά και τα έργα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων από το ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, τα οποία είχαμε δρομολογήσει και για τα οποία είχαμε εξασφαλίσει 100% δημόσια χρηματοδότηση, και… τέλειωσε η δημοτική περίοδος. 

Με λίγα λόγια, βλέπουμε απλά να εκτελείτε το σύνολο του έργου που αφήσαμε στα σκαριά. 

Αυτό είναι τελικά, το έργο που είχατε οραματιστεί και θα δείξετε σε αυτή τη δημοτική περίοδο; Το δικό μας

https://www.facebook.com

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.