Νέα πανελλήνια διάκριση για το 1ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας- Δείτε το βραβευμένο video

Μια ακόμη πανελλήνια διάκριση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας στον Σχολικό διαγωνισμό για  τους 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

294 σχολεία με 738 σχολικές προσεγγίσεις κατέγραψαν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και τις κατέθεσαν στο Bravo Schools,  τον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ.

Στον στόχο «ποιοτική εκπαίδευση» οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου κατέθεσαν την εργασία τους «Οι 12 άθλοι του σύγχρονου Ηρακλή».

Η δράση αυτή εκπονήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων της Ιστορίας, των ΤΠΕ και της Ευέλικτης Ζώνης με την εποικοδομητική συνεργασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών των δύο τμημάτων της Γ’ τάξης, Τασούλας Κεφαλά (δασκάλα), Φούλης Καραματσούκη (δασκάλα), Παρασκευής Τάσση (πληροφορικός), Μαριάννας Ροντογιάννη (μουσικός), Χαράς Μαγκλάρα (Γαλλικών).

Αφορά τα σύγχρονα προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση της νέας τεχνολογίας και τις λύσεις που προτείνουν οι μαθητές σε αυτά.

Το βίντεο που δημιουργήθηκε  με τίτλο «Οι 12 άθλοι του  σύγχρονου Ηρακλή»  αξιολογήθηκε από κριτική επιτροπή και απέσπασε μεταξύ των υπολοίπων συμμετοχών τη διάκριση ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στο Στόχο 4 – Ποιοτική εκπαίδευση στην κατηγορία Μαθητικές Δημιουργίες.

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο μας καθώς και τις διακρίσεις για τις καλύτερες προσεγγίσεις των σχολείων στους 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και τις τελικές βραβεύσεις του BRAVO SCHOOLS 2019 στους παρακάτω υπερσυνδέσμους:

Οι 12 άθλοι του σύγχρονου Ηρακλή
BRAVO SCHOOLS 2019

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.