Νέα Αριστερά: Περιοδεία και συζήτηση με Νίκο Βούτση την Πέμπτη στη Λαμία

Περιοδεία και συζήτηση με το κοινό στην αγορά και τα καφέ του κέντρου της Λαμίας πραγματοποίησε, το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024, κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς αποτελούμενο από τους:

Νίκο Βούτση, πρώην πρόεδρο της Βουλής και μέλος του Πανελλαδικού συντονιστικού της Νέας Αριστεράς, Δημήτρη Καραμέρη υποψήφιο ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Σακελλάρη μέλος του Πανελλαδικού συντονιστικού της Νέας Αριστεράς – συντονιστή της Επιτροπής Φθιώτιδας και τα μέλη της Επιτροπής Φθιώτιδας της Νέας Αριστεράς.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Εκλογικό Κέντρο, Βύρωνος 18, με μέλη και φίλους της Νέας Αριστεράς, όπου ακολούθησε συζήτηση με κεράσματα και ποτό.

Τις επόμενες ημέρες πολλαπλασιάζουμε τις δράσεις μας και συντονίζουμε τις δυνάμεις μας:

• Για να ακούγονται όλο και ποιο δυνατά και καθαρά στην Ελλάδα και την Ευρώπη αυτά που η κοινωνία αξίζει και δικαιούται να θέλει.

• Για να δυναμώσουμε τη φωνή της Νέας Αριστεράς, της σύγχρονης και μαχητικής Αριστεράς. Της Αριστεράς της θετικής προγραμματικής πρότασης.

• Για να αποδοκιμαστεί στις εκλογές η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που διαιωνίζει την ακρίβεια και διευρύνει την ανισότητα, που παραβιάζει συστηματικά το κράτος δικαίου, που συγκαλύπτει το έγκλημα των Τεμπών και κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά.

• Για να διεκδικήσουμε μια άλλη Ευρώπη. Την Ευρώπη της Ειρήνης, της οικολογίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης . Την Ευρώπη που θα εναντιώνεται στις κοινωνικές ανισότητες, την Ευρώπη των εργαζομένων και του κοινωνικού κράτους που θα παράγει νέο πλούτο και θα τον κατανέμει δίκαια. Για να διεκδικήσουμε μία Ευρώπη που δεν θα παραμένει απαθής απέναντι στους πολέμους και στη γενοκτονία της Γάζας. Για μία Ευρώπη που δεν θα ολιγωρεί απέναντι στην κλιματική κρίση .

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 447206364_122150419280148586_8222841184075831771_n-1024x459.jpg

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.