Με τον δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο συναντήθηκε ο συνδυασμός «Λαμία στο Κέντρο»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων Κο Θύμιο Καραΐσκο είχαν τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο,έξι μήνες από την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής.

Στην συνάντηση ο επικεφαλής του συνδυασμού και αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, ο Νίκος Πάπουτσας και Γιώργος Παπανικολάου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον δήμο, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων,το προσφυγικό, η ΠΕΛ, η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, η διαχείριση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων, οι στοχευμένες ενέργειες για την ανάπτυξη του δήμου, η πορεία των μεγάλων έργων αλλά και οι πρακτικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Συζητήθηκε επίσης η έως τώρα πορεία της συνεργασίας των δυο συνδυασμών,ο διακριτός τους ρόλος καθώς και η συνδιαμόρφωση προτάσεων ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού οι προκλήσεις της εποχής για μια συνεργατική αυτοδιοίκηση που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και στην ανάγκη παράλληλα για ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου της Λαμίας στη Κεντρική Ελλάδα.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι η άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, με βάση προγραμματικές συγκλίσεις, προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κος Μάνος Σπαθούλας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συσκέψεις στα πλαίσια της αποτύπωσης και παρακολούθησης της πορείας των όσων προγραμματίζονται καθώς και στη αποτελεσματική τους επίπτωση στη ζωή των δημοτών.

ΠΗΓΗ: https://lamiastokentro.blogspot.com/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.