Μήνυμα ενότητας και…Ρουμελιώτικο τσάμικο από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Απ. Γκλέτσο στο Γοργοπόταμο (φωτο & video)

Από τον ιστορικό χώρο του Γοργοπόταμου ο Δήμαρχος Στυλίδας  και υποψήφιος Περιφερειαρχης Στερεάς Ελλάδας  Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε  το πρωί της Παρασκευής  το μεγαλύτερο μέρος  του συνδυασμού του οποίου  θα είναι επικεφαλής στις προσεχείς  αυτοδιοικητικές εκλογές .

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος» ήρθαμε εδώ  κατω από την Γέφυρα του Γοργοπόταμου για να ανακοινωσουμε το ψηφοδέλτιο της « Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης» γιατί εδώ σ΄αυτό το σημείο ενώθηκαν οι Ελληνες. Κι όταν οι Ελληνες  ενώνονται μεγαλουργούν, τόνισε.  Το ίδιο έκαναν οι ΄Ελληνες στα αρχαία χρόνια  λίγο πιο κάτω στις Θερμοπύλες που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στους Πέρσες, πρόσθεσε

«Ξεκινήσαμε  από το Δήμο Στυλίδας και προχωράμε με ενότητα όλων των πολιτών  για να υλοποιήσουμε τα δικά σας θέλω στην Περιφέρεια Στερεάς. Εμείς ως περιφερειακή κίνηση θα δώσουμε τον υψηλό αγώνα για να εκφρασουμε τις δικές σας παραδόσεις και τους αγραφους νόμους . Για τους γραπτούς νόμους θα το συζητήσουμε . Θέλουμε να ενώσουμε ολους τους ελληνες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να κάνουμε πράξη το οραμά μας» σημείωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης . Την εκδήλωση προλόγισε  ο  ποινικολόγος Γιώργος Δούμας , χαρακτηρίζοντας τον Απόστολο Γκλέτσο »διεκδικητικό, οραματιστή και αυθόρμητο ».

Εκ μέρους του Συλλόγου Σαρακατσάνων χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας Επαμεινώνδας Ζαρογιάννης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος   υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για να αποκτήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τη θέση που της αρμόζει τονίζοντας  ότι «εμείς έχουμε παράγει έργο για την Περιφέρεια πριν εκλεγούμε αναφερόμενος στο  αναπτυξιακή αυτοδιοικητική σύμπραξη « Παράκτειο».

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν για τον Υπουργό Παιδείας  Κώστα Γαβρόγλου  που ανακοίνωσε την ταφόπλακα του Πανεπιστημίου Στερεάς τον οποίο χαρακτήρισε   πρόσωπο «non grata», καταδίκασε την ένοχη σιωπή των αυτοδιοικητικών  για το θέμα ενώ δεν παρέλειψε να  επικρίνει και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την χαμηλή απορροφητικότητα  για το ΕΣΠΑ. 

 Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε  την προεκλογική του  εκδήλωση χορεύοντας  ένα λεβέντικο  Ρουμελιώτικο  τσάμικο! (video).

Η ομιλία του Απόστολου Γκλέτσου

Στο τέλος της ομιλίας του, ανακοίνωσε τα 37 πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του.


Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.