Λαμία: Κατεδάφιση την Τετάρτη Ετοιμόρροπων κτηρίων επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Παναγίας Δέσποινας

Στην κατεδάφιση δυο ετοιμόρροπων κτιρίων στο κέντρο της Λαμίας προχωρά ο Δήμος Λαμιέων. Πρόκειται για ετοιμόρροπα   και επικίνδυνα για τη διέλευση των πεζών κτίρια στην οδό Χαρ. Τρικούπη και Παναγίας Δέσποινας τα οποία έχουν αμετάκλητα κριθεί κατεδαφιστέα . Για τα κτίρια αυτά υπήρχαν καταγγελίες από  τους περίοικους ότι ήταν στέκια τοξικομανών στα οποία μάλιστα είχαν εκδηλωθεί  κατά καιρούς  πυρκαγιές προκαλώντας την έντονη ανησυχία των κατοίκων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων

Με κύριους στόχους την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των συνδημοτών μας, προχωράμε,  σε στοχευμένες παρεμβάσεις εντός του αστικού ιστού της Λαμίας.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τη νομοθεσία (Π.Δ.13/22-4-1929) περί «Επικίνδυνων Οικοδομών», πρόκειται να προβούμε στην κατεδάφιση δύο κτηρίων, που επί σειρά ετών αποτελούσαν επικίνδυνα σημεία για τη διέλευση πεζών.

Πρόκειται για δύο οριστικά κριθέντα  επικινδύνως  ετοιμόρροπα κτίσματα επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Παναγίας Δέσποινας.

Η κατεδάφιση τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:00π.μ.

Για το σκοπό αυτό και για λόγους ασφάλειας, παρακαλούμε τους δημότες μας και κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στις παραπάνω οδούς από ώρα 8.00 μέχρι το πέρας των εργασιών κατεδάφισης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment