Ιρανική δημοκρατία της Ελλάδας- Διαπόμπευση «μοιχαλίδας» σε χωριό της Ευβοιας

Προσυπογράψουμε την άποψη της φίλης για ένα απαράδεκτο γεγονός  που συνεβη στην Ελλάδα εν έτει 2013.
Μια 28χρονη «μοιχαλίδα» σε χωριό της Εύβοιας με το υψηλότερο στην Εύβοια ποσοστό «Χρυσής Αυγής» διαπομπεύτηκε πάνω σε καρότσα με τα εσώρουχα στην πλατεία του χωριού. Ο εραστής στο νοσοκομείο , η κοπέλα με επιθυμία αυτοκτονίας, η αστυνομία δεν το κανε θέμα.. , η εφημερίδα «Ευβοική γνώμη» πουλάει ανώνυμες λεπτομέρειες μιας ιστορίας που όλοι είχαν ακούσει.
Περιμένουμε να διαταχθεί προκαταρκτική και άμεσα!
  Πηγή:Electra Leda Koutra

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

3 comments

  1. S Morpheus

    Η φωτογραφία που βάλατε να βγαίνει στα repost ως φωτογραφία ρεπορτάζ, είναι του Hondos Center…. έτσι στα share του FB επειδή κ η φωτό είναι πάντα μεγαλύτερη από τα γράμματα του post, πριν πατήσει click κανείς πάνω στο post, βγαίνει πρώτος ο Hondos. Προτείνω κάτι συνταρακτικό που να τραβάει την προσοχή και να δίνει στο ρεπορτάζ το ύφος και το ‘επείγον’ που του πρέπει. Εκτός αν συνεργαζόσαστε με τον Hondos (τότε θα έπρεπε να ήταν http link ή/και banner, έξω απο το ρεπορτάζ). Την καλησπέρα μου και να συνεχίσετε να βγάζετε τέτοια πολύ σημαντικά ρεπορτάζ κοινωνικής ευαισθησίας… Ευχαριστώ.

    • altpress.gr

      Χρειάζεται να πατήσετε κάτω από το post στις επιλογές για να αλλάξετε τη φωτογραφία πριν την προωθήσετε. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. θα ρωτήσω αν μπορεί να διορθωθεί.

  2. And the price go to the YUNANISTAN AL JIHAD BEN BARBARED !!! Καθως φαινεται το «ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω» πηγε για σοπιγκ και τουριγκ σε αλλες πολιτειες !!! Ο Μεσαιωνας ανακαμπτει με το κυνηγι μαγισσων στην ημερησια διαταξη !!!