Επιστολή της ΣΕ των ΑΝ. ΕΛ. προς τους βουλευτές Φθιώτιδας να μην ψηφίσουν τα μέτρα

 Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΝΟΜΟΥ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ      των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έστειλε την παρακάτω επιστολή στους βουλευτές Φθιώτιδας της Νεας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα  Αν. Υπ. Οικονομικών, Κων/νο Κουτσογιαννακόπουλο και  Ελένη Θεοδώρου Μακρή.

 Η Συντονιστική Επιτροπή Νομού Φθιώτιδας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ελληνικού λαού να αποτρέψει την ολοσχερή καταστροφή και την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας, στα αδυσώπητα σχέδια των Ευρωπαίων οικονομικών δολοφόνων, σας παροτρύνουμε να αντισταθείτε και να μην προβείτε στην υπογραφή των νέων μέτρων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα σταθείτε ανακόλουθοι με τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός σας της Ν.Δ. η οποία διεκδίκησε και πήρε την ψήφο του ελληνικού λαού με το πρόσχημα της «επαναδιαπραγμάτευσης» των μέτρων αυτών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα βάλετε «ταφόπλακα» στα όνειρα ολόκληρης της κοινωνίας, της οποίας σε λίγο καιρό θα ξαναδιεκδικήσετε την ψήφο της.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, προσβάλετε το Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας, το οποίο θέλει και υποχρεώνει τον Βουλευτή να ασκεί ελεύθερος τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, με μόνο του στόχο την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα κριθείτε από τον ιστορικό, αλλά και από τον υπέρτατο κριτή όλων, την ελληνική κοινωνία.  

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την πράξη σας αυτή, θα φέρετε βαρύ φορτίο ευθύνης, εφόσον πλέον είναι γνωστό αλλά και διαπιστωμένο ότι τα νέα μέτρα που καλείσθε να ψηφίσετε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, σε μεγαλύτερη ύφεση και στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας.

 Τέλος, σας καλούμε να υπερασπιστείτε το αξίωμα που ο ελληνικός λαός σας έδωσε, με την ψήφο του, αναλογιζόμενοι την μέχρι σήμερα δεινή κατάσταση των ελλήνων πολιτών.

Προδότες ενός  λαού δεν λέγονται εκείνοι που προδίδουν τα   κομματικά και προσωπικά συμφέροντα για χάρη του λαού.

   Λαμία 22-10-2012

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment