Εγκαίνια των Γραφείων Lamia Run Festival (βίντεο & φωτο)

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα εγκαίνια του γραφείου του Lamia Run Festival, που βρίσκονται στην οδό Κολοκοτρώνη κοντά στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας. «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη προσπάθεια μας και φέτος..», είπε ο  Κώστας Αποστολόπουλος πρόεδρος του Lamia Run Festival , που ευχαρίστησε εκ μέρους των διοργανωτών, όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν οι φορείς της πόλης αλλά και οι Υποψήφιοι για το Δημαρχιακό θώκο (Γ. Κοτρωνιάς, Μ. Αντωνίου-Σιούτα και Ν. Σταυρογιάννης), οι οποίοι  χαιρέτησαν και δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν την όλη προσπάθεια που παράγει το αθλητισμό πνεύμα στους πολίτες. Οι συμμετοχές έως τώρα έχουν φτάσει  γύρω στις 500, ενώ αναμένετε να φτάσουν τις 800 (που είναι και το όριο συμμετοχής) πριν τη λήξη της προθεσμίας που είναι στις 5 Απριλίου. H Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 Αθ. Τσουμελέκα θα δώσει την εκκίνηση του Lamia Night & Run.


 

Εκτός από τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα στη Λαμία, το Lamia Night & Run, που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου, θα έχουμε και έναν ακόμη μεγάλο αγώνα τον Salomon Lamia City Trail 2014, που θα γίνει ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου.

Συνοπτικό Πρόγραμμα    Λαμία 12 Απριλίου και 11 Μαΐου 2014

 LamiaRunFestival

Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου 10.000μ και 3.000μ Λαμίας 12 Απριλίου 2014 (LamiaNight  & Run) για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας «LamiaNight & Run» ανήκει στην κατηγορία cityrun με κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης. Είναι επίσημα μετρημένη-πιστοποιημένη διαδρομή. Η διαδρομή θεωρείται ασφαλής, παρότι είναι νυχτερινός αγώνας, καθώς αποτελείται από φωτισμένους δρόμους και τμήμα του ποδηλατόδρομου της πόλης.

Πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και αποσκοπεί στην συμμετοχή αθλητών επιπέδου ώστε να προωθηθεί το μαζικό δρομικό κίνημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες τις κοινωνίας.

Η επιτυχία του ήταν πρωτοφανής και πλέον, η καταξίωση και η πανελλήνια αποδοχή του αποτελούν αντικειμενικούς σκοπούς της φετινής διοργάνωσης.

Το «LamiaFun and Run» είναι ένας συμπληρωματικός αγώνας 3ων χιλιομέτρων. Ο αγώνας αυτός έχει τη χαρακτηριστική λέξη που τον προσδιορίζει, τη λέξη Fun. Αποσκοπεί στην μαζική συμμετοχή φίλων της άθλησης και αποκτά κοινωνικό χαρακτήρα.

Και ο αγώνας  «Lamia City Trail Run»  11 Μαΐου  2014 για 1η χρονιά.  Ένας αγώνας περίπου 27 χλμ μέσα σε αστικό περιβάλλον. Η διαδρομή είναι χαραγμένη έτσι ώστε να διατρέχει τον αστικό και περιαστικό ιστό της Λαμίας (τους πεζόδρομους – ποδηλατόδρομους, ιστορικά μνημεία, πάρκα και αξιοθέατα).

DSC_0152 DSC_0153 DSC_0156 DSC_0157 DSC_0159

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.