Είδαμε την Πολυάννα στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (Φωτο & Βίντεο)

Η θεατρική ομάδα «ΠΡΟΒΑ» παρουσιάζει την παιδική παράσταση » Πολυάννα » (το παιχνίδι της χαράς) της Ελεανόρ Πόρτερ για μια ακόμη παράσταση,  την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 18:00 στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας.

Η Πολυάννα ,ένα μικρό ορφανό κορίτσι, πάει να ζήσει με την ιδιότροπη και σκληρή θεία της .. παρ’ όλες τις αντιξοότητες της ζωής της , βλέπει τους ανθρώπους γύρω της καλοπροαίρετα και τους αγαπά ..καταφέρνοντας έτσι με την καλή της διάθεση , να γίνει πηγή χαράς και αισιοδοξίας για όλους! Το μυστικό της είναι ένα παιχνίδι που της είχε μάθει ο πατέρας της ,το παιχνίδι της χαράς!

Το μυθιστόρημα της Ελεανόρ Πόρτερ , αγαπήθηκε πολύ από τα παιδιά και σαν κύριο μήνυμα έχει το να μπορούμε να βλέπουμε σε ότι μας συμβαίνει ,ακόμη και στα πιο δύσκολα της ζωής μας , την θετική πλευρά των πραγμάτων και να χαιρόμαστε!

Σκηνοθεσία : Μαρία Παλιούρα

Φωτισμοί: Αλέξης Τριανταφύλλου

Κοστούμια: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ(βεστιάριο) ,ΠΡΟΒΑ

Σκηνικά : ΑΠΟΘΗΚΗ -ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ

Επεξεργασία φωτογραφίας , σχεδιασμός αφίσας: Γιώργος Καρδάκος

Λήψη φωτογραφίας αφίσας : Εύη Κοκκίνου

Ηχογράφηση: Locomotive sound studio

Παραγωγή παράστασης: ΠΡΟΒΑ

Παίζουν: Αθηνά Αναγνωστοπούλου, Φωτεινή Βασιλαγόρη ,Αποστόλης Ζωγράφος ,Γεωργία Θωμαδάκη, Γιώργος Καρδάκος, Αθανασία Κολοκύθα, Χρήστος Κουτσάκης,Βίλλυ Κωνσταντοπούλου,Εύη Μελισσού , Ζωή Ντάλλα ,Θανάσης Παρασχάκης, Γιώργος Πατακιάς , Χρήστος Πατακιάς ,Δανάη Πετροπούλου , Ηλέκτρα Τσίπρα ,Ιωάννα Χαραλαμποπούλου

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6979633722.

Έσοδα θα δοθούν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρ. Κοιν. Πρόν. Περ. Στ.Ελλάδας.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment