ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ: Υπόμνημα Διαμαρτυρίας «Περί φίμωσης Δημοτικών Συμβούλων στο Δήμο Καμένων Βούρλων»»

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ”

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κα ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Κα ΜΠΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Κυρία πρόεδρε την στιγμή που η χώρα προσπαθεί να μπει στην κανονικότητα με την ελάφρυνση των απαγορευτικών μέτρων με το άνοιγμα των αεροδρομίων και όλων των επιχειρήσεων αναψυχής, εστίασης και τουρισμού, την ίδια στιγμή που προσπαθούμε να πείσουμε τους μελλοντικούς επισκέπτες της περιοχής μας ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ» εσείς εμμένετε στο δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο, σε ένα συμβούλιο που δεν γίνεται διάλογος, που δεν ανταλλάσσονται απόψεις, απλά καταγράφονται, που δεν αναπτύσσονται προβλήματα της περιοχής και δυστυχώς αυτά είναι πάρα πολλά.

Γιατί άραγε;

Ποιον συμφέρει και εξυπηρετεί η μη ανταλλαγή απόψεων;

Ποιον συμφέρει και εξυπηρετεί η έλλειψη διαλόγου;

Ποιος φοβάται την δημοσιοποίηση του διαλόγου;

Ποιος δεν θέλει την ανάδειξη των τοπικών, μικρών και μεγάλων προβλημάτων;

Ποιον ενοχλεί να γίνει συζήτηση για τα ιαματικά;

Ο μόνος που μπορεί να φοβάται όλα αυτά είναι ο “αόρατος Δήμαρχος”.

Εσείς όμως κυρία Πρόεδρε υπηρετείτε ένα θεσμό και δεν εξυπηρετείτε τον ανύπαρκτο Δήμαρχο. Ειδικά σε εσάς δεν επιτρέπεται η προσπάθεια φίμωσης των δημοτικών συμβούλων.

Καλύπτεστε πίσω από τον νόμο και επικαλείστε πως δεν επαρκεί ο χώρος για να γίνει το δημοτικό συμβούλιο. Χώροι για να φιλοξενήσουμε το δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν. Έχουμε αίθουσες σχολείων, κλειστά γυμναστήρια, το Δημαρχείο Μώλου.

Αλήθεια προβληματιστήκατε με την επάρκεια χώρου για την συμμετοχή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων. Στο δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο ποια συμμετοχή και ποια έκφραση έχουν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων μέχρι σήμερα;

Επιλέξατε να καταφύγετε σε μεθόδους άλλων εποχών, μεσαίωνα ίσως, για να στερήσετε από τους δημοτικούς συμβούλους την ελεύθερη έκφραση. Αυτό δεν αρμόζει ούτε σε εσάς ούτε είναι αντάξιο του Δήμου μας και των δημοτών μας. Για τους λόγους αυτούς απέχει η δημοτική μας παράταξη από το δημοτικό συμβούλιο- παρωδία και ευελπιστούμε στο επόμενο με ευθύνη σας να έχετε εξασφαλίσει κατάλληλο τόπο και χώρο.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

ΤΣΩΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΡΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.