Δημήτρης Αναγνωστάκης: Μπορούμε να κάνουμε τη Στερεά μας …. Στερεά Υπεροχής!

Στην Πλατεία Διάκου στην πόλη της Λαμίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ο επικεφαλής της παράταξης “Στερεά… Υπεροχής” .

 O υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε με έμφαση ότι η έδρα της Περιφέρειας είναι και θα παραμείνει στη Λαμία, ασκώντας κριτική σε όσους όπως είπε, «κάνουν μικροπολιτικά παιχνίδια ψάχνοντας να φτιάξουν ακροατήριο πολιτικό κομματικό».

Στην ομιλία του ο κ. Αναγνωστάκης περιέγραψε το οδοιπορικό που πραγματοποίησε αυτός και οι συνεργάτες του σε όλη την περιφέρεια, προκειμένου να καταγράψουν όλα τα προβλήματα, για τα οποία δεσμεύθηκε να προσπαθήσει με όλους τους τρόπους για να επιλυθούν.

Σε άλλο σημείο, έκανε λόγο για την κοινωνική προέλευση των υποψηφίων του συνδυασμού του, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι από τζάκια ή γόνοι μεγάλων αστικών οικογενειών, ωστόσο είναι καταξιωμένοι στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Έχουν συμμετάσχει σε αγώνες και κοινωνικά κινήματα, έχουν υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης την αυτοδιοίκηση αλλά και τη δημόσια διοίκηση και δεν βρέθηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ούτε ένας, ούτε μία να αφήσει σκιές…», καταλήγοντας να ζητήσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, προκειμένου «να κάνουμε τη Στερεά μας… Στερεά Υπεροχής».

To παρών έδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός καθώς και αρκετός κόσμος. 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.