Δήμος Λαμιέων: Συνέντευξη Τύπου για Δράσεις σχετικά με τον Αντικαπνιστικό Νόμο (Βίντεο & Φώτο)

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Γραφείο Δημάρχου Λαμιέων  για τις δράσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στη Λαμία το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο πλαίσιο της αντικαπνιστικής εκστρατείας του Δήμου Λαμιέων με σύνθημα: «Προασπίζοντας τα Βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα και Αντιμετωπίζοντας νοσηρότητα και θνητότητα: Αντικαπνιστικός Νόμος» .

Το παρόν στη Συνέντευξη Τύπου έδωσαν, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός, η επίκουρη καθηγήτρια Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής Αθηνών  Παρασκευή Κατσαούνου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οργανωτικός συντονιστής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Στερεάς  Χρήστος Μαρκαντώνης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κων/νος Δημητρακάκης, ο Στάθης Μπέτσας του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και ο  πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατορίων και Καφετεριών Λαμίας Κων/νος Καραγιώργος.

Σκοπός  της  αντικαπνιστικής εκστρατείας του Δήμου Λαμιέων είναι  όπως δήλωσε ο κ. Στασινός » όσον αφορά τη  περιοχή μας, να αφομοιώσουμε τα καλά του νέου Αντικαπνιστικού νόμου, ενώ ταυτόχρονα να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εκθέσουν τους προβληματισμούς και  τις επιφυλάξεις τους, σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του Νόμου.

Πρέπει όμως, να κάνουμε κατανοητό στους πολίτες. Γιατί  το τσιγάρο πρέπει να σταματήσει σε κλειστούς χώρους και πως επηρεάζει την υγεία μας». 

Συγκεκριμένα οι δράσεις της αντικαπνιστικής εκστρατείας του Δήμου Λαμιέων  το Σαββατο 25 Ιανουαρίου 2020 :

·  Ώρα 12.00 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «Το παραμύθι της ανάσας» από τη καλλιτεχνική ομάδα Καρυδότσουφλο σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11)

· Ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα «Προασπίζοντας τα Βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα και Αντιμετωπίζοντας νοσηρότητα και θνητότητα : Αντικαπνιστικός Νόμος» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment