Βασίλης Κυριακάκης: Είναι καιρός να αλλάξουμε τις τύχες του Δήμου μας! (video)

Λίγα 24ωρα  πριν τις  εκλογές της 26ης Μαΐου  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων  Βασίλης Κυριακάκης, απήθυνε μέσα από το Altpressftiotida.com  κάλεσμα προς τους  δημότες για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία  και υπερψήφιση της δημοτικής κίνησης  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πολιτών για τη ΛΑΜΙΑ».

Στο κάλεσμά του ο  Βασίλης  Κυριακάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι καιρός να αλλάξουμε τις τύχες του Δήμου μας, θέλουμε οι πολίτες να εμπιστευτούν την «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» γιατί όχι μόνο έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα, ένα όραμα και σχέδιο αλλά γιατί μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Έχουμε μια δημοτική κίνηση ανεξάρτητη  μακρυά από κομματικά και επιχειρηματικά  συμφέροντα, επιδιώκουμε τη συμμετοχή και ενεργοποίηση του πολίτη στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας και έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τον πολίτη την επομένη των εκλογών».     

 

Στη συνέχεια ο κ. Κυριακάκης αναφέρθηκε εκτενώς για το ποιες θα είναι οι προτεραιότητες του ως νέα δημοτική αρχή αν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους, τονίζοντας ότι θα δοθεί προτεραιότητα στα ζητήματα επιβίωσης των  οικονομικά αδύναμων πολιτών «ώστε κανένας δημότης να μην είναι χωρίς στέγη, νερό ή φαγητό και στη συνέχεια θα βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο αναπτυξιακής ανασυγκρότησης διότι αυτό είναι που λείπει από την πόλη μας».  

Τέλος, ο κ. Κυριακάκης  δήλωσε  πως «όλα αυτά θα γίνουν με τη συμμετοχή των πολιτών που θα ενεργοποιήσουμε  και με συνεργασίες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με άλλους Δήμους και Νομούς της Περιφέρειάς μας». 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.